Gå till innehåll

Krisinformation

Sök

Torpavallen i Hestra

Våra aktiviteter

Fotboll

Torpa AIS huvudinriktning är fotboll, och vi arbetar utifrån mottot ”Fotboll för alla”. Vårt mål är att kunna erbjuda bygdens barn och vuxna möjligheten att kunna spela fotboll tillsammans oavsett skicklighet och ambitioner. Vi strävar efter att framförallt våra ungdomsledare ska vara utbildade för att på bästa sätt kunna leva upp till Svenska Fotbollsförbundets riktlinjer kring Fotbollens Spela Lek och Lär.

Beachvolleyboll

Torpa AIS driver en beachvolleybollplan på Torpavallen. Genom att erbjuda en välskött beachvolleyplan så hoppas vi främja och uppmuntra spontanidrottandet bland våra barn och vuxna i bygden.

Boule

Torpa AIS driver två boulebanor som ligger mitt i samhället. Även här hoppas vi uppmuntra och främja spontanidrottandet i vår bygd genom att erbjuda en fin bouleanläggning.

Padel

På Torpavallen har vi en padelbana som alla är välkomna att boka till en rimlig avgift. Här är vår ambition att kunna erbjuda någon form av verksamhet framöver, framförallt för barn och ungdomar.

Tennis

Torpa AIS driver en tennisbana som ligger mitt i samhället. Även här hoppas vi uppmuntra och främja spontanidrottandet i vår bygd genom att erbjuda en fin tennisbana.

Vår anläggning – Torpavallen

Torpa AIS bedriver sin huvudsakliga aktivitet på Torpavallen. Här finns två gräsplaner (11-mannaplan med belysning och 7-mannaplan), grusplan (11-mannaplan med beslysning), beachvolleybollplan, padelbana, lek-/aktivitespark, utegym samt frisbeegolf. Tillsammans med föreningen OK64 så äger vi vår klubbstuga. Utöver Torpavallen driver vi även en boule- och tennisanläggning mitt i Hestra samhälle.

Vårt mål är att erbjuda våra medlemmar en välskött och välkomnande anläggning som vi känner en stolthet kring. Vi vill även att Torpavallen ska fungerar som en naturlig samlingspunkt för invånarna i bygden.

Hestra
diskgolf
Wolleyboll
Fotboll
Ikon hus
Ikon av en platsmarkering
Ikon för snabel-a
Ikon av en telefon