Gå till innehåll

Krisinformation

Sök

Energi och klimat

Du är välkommen att ställa frågor om allt från höga energikostnader, ändring eller byte av uppvärmningssystem, solenergi, förbättring av fönster och isolering, eller vilken belysning du borde välja för att minska din energianvändning. Alla frågor är välkomna.

Energikontoret Östra Götaland

Energikontorets syfte är att främja energi- och resurseffektivisering samt användning av förnybar energi i Östergötland. Detta gör Energikontoret genom att leda och utveckla projekt som skapar mervärden för företag och offentliga organisationer. Energikontoret erbjuder stöd och rådgivning till företag och offentliga organisationer inom ramen för våra profilområden. Profilområdena är: Energieffektivisering, Cirkulära resursflöden, Energisystem.

Läs mer!

Opartisk energirådgivning

Rådgivningen är till för att hjälpa dig att bli mer energismart och att få en lokalt anpassad överblick över vilka olika alternativ som passar just dig. Energirådgivning erbjuds både till enskilda hushåll, privata fastighetsägare, företag, lokala organisationer och föreningar. Du kan också få information om olika bidrag och råd i samband med byte av elmaskiner, belysning eller energislag.

 

Läs våra broschyrer

Livet ska ju ge energi och inte vara någon energitjuv!

Nedan kan du titta på 6 olika filmer som vägleder dig till goda och klimatsmarta val!

 

Skriva
Joakim Ekström

Energi- och Klimatrådgivare
Ann-Christin Nilsson Cedermo
ann-christin.nilsson-cedermo@mjolby.se
0706090700