Gå till innehåll

Krisinformation

Sök

Ydres värdskapsstrategi

YDRES VISION FÖR BESÖKSNÄRINGEN:

"Alla besökare återvänder – med vänner och familj"

Platssymbolen ”Ydre – Östergötlands hemlighet” foton och text ägs av alla och ingen och får användas av alla som har för avsikt att marknadsföra Ydre som geografisk plats.

Marknadsstrategi

Vår marknadsstrategi är kort och gott att bygga hela marknadsföringen genom personliga rekommendationer och ambassadörskap.
Det sker genom att vi alla hjälps åt att sprida budskapet genom alla respektive kommunikationskanaler; muntligt, via hemsidor och sociala medier

Vårt budskap

I södra Östergötland djupt inne i skogarna, på gränsen till Småland, finns det en liten kommun som heter Ydre. Många vet inte ens om att platsen existerar. Men har man en gång besökt bygden, sett dess trolska natur, lyssnat på tystnaden, doppat tån i Sommens klara vatten, vädrat näsborrarna i den friska luften, smakat på den lokala maten och lärt känna en Ydre-bo, då vet man att man har upptäckt något speciellt – en hemlig skatt. Det är därför platsen marknadsförs som genom en viskning, i förtroende, för att just du ska få ta del av skatten. Så lyssna noga, för när du hör ordet livskvalitet viskas i din omgivning då vet du att målet är nära.