Måltidsverksamheten inom Ydre kommun
Ydre kommuns måltidsverksamhet består av tre tillagningskök och tre mottagningskök. I Solängens servicehus finns ett av tillagningsköken och där tillagas mat alla dagar i veckan året runt till äldreomsorgen. Därifrån körs även varm mat ut till mottagnings- köken i Rydsnäs och Asby samt till Ydreskolan.
Hestra skola, fritids och förskola har ett tillagningskök i skolans lokaler samt även restaurangdel där det serveras frukost, lunch och mellanmål till skol- och förskolebarnen.
Österbymo förskola har ett tillagningskök där det tillagas frukost, lunch och mellanmål som serveras på avdelningarna eller i den gemensamma måltids- och aktivitetslokalen på förskolan.
Kostchef
Lovisa Andersson
Matsedel
- Torsdag - Vecka 19 Kristihimmelfärs dag
- Måndag - Vecka 20 Köttgryta med rotfrukter, potatis
- Tisdag - Vecka 20 Fiskgratäng med tomat & oregano, potatis
- Onsdag - Vecka 20 Morotssås, spaghetti
Hela matsedeln finns att läsa på skolmaten.se.