Hem

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ydre - Östergötlands hemlighet

I södra Östergötland djupt inne i skogarna, på gränsen till Småland, finns det en liten kommun som heter Ydre. Många vet inte ens om att platsen existerar. Men har man en gång besökt bygden, sett dess trolska natur, lyssnat på tystnaden, doppat tån i Sommens klara vatten, vädrat näsborrarna i den friska luften, smakat på den lokala maten och lärt känna en Ydre-bo, då vet man att man har upptäckt något speciellt – en hemlig skatt. Det är därför platsen marknadsförs som genom en viskning, i förtroende, för att just du ska få ta del av skatten. Så lyssna noga, för när du hör ordet livskvalitet viskas i din omgivning då vet du att målet är nära.

Idag lanserar vi Ydres besöksnäringsstrategi som...

... vi i själva verket kallar Ydrebygdens värdskapsstrategi. Värdskapsstrategin är ett resultat av samarbete mellan näringsliv, föreningar, invånare, politiker och tjänstemän i Ydre. Projektet med att ta fram strategin har finansierats av Länsstyrelsen Östergötland och Ydre kommun.

Här finner du hela strategin och marknadsmaterial att ladda hem. Allt meterial får användas fritta av alla som har som har för avsikt att marknadsföra Ydre som geografisk plats

Senaste publiceringsdatum: 2019-10-04

Adress: Ydre kommun, Torget 4, 573 74 Ydre
Telefon: 0381-66 12 00
E-post: ydre.kommun@ydre.se

Organisationsnummer: 212000-0381
Faktureringsadress: Ydre kommun, Torget 4, 573 74 Ydre
Om webbplatsen