Hem

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ydre kommun har tagit beslut om ny kommunchef

Kommunstyrelsen fattade måndagen 2019-10-14 beslut om att anställa Charlotte Gremar Engdahl som ny kommunchef under förutsättning av att vederbörliga kontroller genomförts.

Foto: Charlotte är nyfiken på det lokala näringslivet, föreningslivet och människorna som lever och verkar i Ydre. Här deltar hon vid lanseringen av Ydre kommuns besöksnäringsstrategi den 4 oktober i år, som tillförordnad kommunchef.

”Vi är mycket nöjda med vår rekrytering av Charlotte. Hon kommer på ett utmärk sätt ta det övergripande ansvaret för utvecklingen och ledningen av tjänstemannaorganisation till en välfungerande helhet. En helhet som stödjer den politiska ledningens beslutade riktning, mål och visioner.

Charlotte är en empatisk ledare med hög social kompetens och skapar förtroende och relationer såväl internt som externt på professionella grunder. Erfarenheten från att ha arbetat i en kommun gör att Charlotte även har stor förståelse för kommunens förutsättningar och fördelar.

Vi önskar Charlotte stort lycka till i sin roll som Kommunchef för Ydre kommun.” säger Sven-Inge Karlsson, kommunstyrelsens ordförande, Ydre kommun.

”När ett formellt tillträde kan ske beror på när vederbörliga kontroller har genomförts samt när överenskommelse om anställningsavtal slutits.

Vi vill också tacka alla som varit intresserade av att bli vår nya kommunchef samt alla som deltagit och bidragit i processen.

Samtidigt som avslut av anställningsprocessen av kommunchef sker påbörjar vi en rekryteringsprocess av ny skolchef.

Charlotte har idag rollen som skolchef i Ydre kommun och axlar samtidigt rollen som tillförordnad kommunchef. Vi kommer parallellt med slutförande av anställningsprocessen påbörja en rekryteringsprocess avseende ny skolchef.” säger Göran Tranell HR-strateg i Ydre kommun.

Senaste publiceringsdatum: 2019-10-17

Adress: Ydre kommun, Torget 4, 573 74 Ydre
Telefon: 0381-66 12 00
E-post: ydre.kommun@ydre.se

Organisationsnummer: 212000-0381
Faktureringsadress: Ydre kommun, Torget 4, 573 74 Ydre
Om webbplatsen