Hem

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tryckt material

 

Det finns kostnadsfritt tryckt material att hämta i receptionen på Ydre kommunkontor.


Vykort finns med 5 olika bilder. En engelsk version och en svensk version. Vykorten kan skickas som vanliga vykort till dina vänner och familj, men kan också delas ut till kunder på företaget eller till medlemmar i din förening. På så sätt hjälps vi till att sprida budskapet om Ydre som besöksmål. Eller kanske du vill använda dem som korrespondenskort? I dagens informationssamhälle är det numera unikt att skicka vykort och det är dessutom riktat personligen. Därför har vi har valt vykort som en av våra kommunikationskanaler.

Värdskapsstrategin finns i en populärversion som är kortare för dig som vill läsa om det övergripande. Vill du fördjupa dig finns det längre version där hela strategin finns publicerad.

För att mäta hur väl vi når vår vision - "Alla besökare återvänder – med vänner och familj" , samt våra mål att stärka attraktionskraften och servicen till våra besökare i Ydre, har vi tagit fram ett enkelt mätverktyg som vi alla kan använda. Det är kort (i visitkortsstorlek) för att ställa frågan: Hur sannolikt det är att du skulle rekommendera Ydre som besöksmål till kolleger, vänner och familj?. Att vi har valt just denna fråga är beror på att man endast rekommenderar det bästa till nära och kära (även kallad den ultimata frågan för att mäta kunders lojalitet i Net Promoter Score-program (NPS). NPS frågan fungerar bra i en så kallad pulsundersökning, där du regelbundet tar pulsen och kan följa utvecklingen över tid. Korten finns att hämta i receptionen på Ydre kommunhus och ni kan ha dem liggande på disken (även Ydre kommun kommer att använda korten/mätverktyget för att se hur kommunens service fungerar). Förslagsvis har ni en låda som de kan läggas i så att besökaren kan vara så neutral som möjligt. Korten skickar ni in i början av december varje år till kommunen för att av kommunen sammanställa och publicera vårt gemensamma resultat.

Det finns framtaget en etikett att sätta på dina produkter/ giva-aways/ presenter (se exempel nedan). Det blir ett sätt för oss att ta fram ett "Ydre-sortiment" utan att du som företag gör avkall på din egna marknadsföring utan lägger till vår gemensamma platssymboler.

Det finns framtaget en etikett att sätta på dina produkter/ giva-aways/ presenter (se exempel ovan). Det blir ett sätt för oss att ta fram ett "Ydre-sortiment" utan att du som företag gör avkall på din egna marknadsföring utan lägger till vår gemensamma platssymboler.

Senaste publiceringsdatum: 2019-10-28

Adress: Ydre kommun, Torget 4, 573 74 Ydre
Telefon: 0381-66 12 00
E-post: ydre.kommun@ydre.se

Organisationsnummer: 212000-0381
Faktureringsadress: Ydre kommun, Torget 4, 573 74 Ydre
Om webbplatsen