Hem

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tryckt material

 

Det finns kostnadsfritt tryckt material att hämta i receptionen på Ydre kommunkontor.


Vykort finns med 5 olika bilder. En engelsk version och en svensk version. Vykorten kan skickas som vanliga vykort till dina vänner och familj, men kan också delas ut till kunder på företaget eller till medlemmar i din förening. På så sätt hjälps vi till att sprida budskapet om Ydre som besöksmål. Eller kanske du vill använda dem som korrespondenskort? I dagens informationssamhälle är det numera unikt att skicka vykort och det är dessutom riktat personligen. Därför har vi har valt vykort som en av våra kommunikationskanaler.

Värdskapsstrategin finns i en populärversion som är kortare för dig som vill läsa om det övergripande. Vill du fördjupa dig finns det längre version där hela strategin finns publicerad.

Det finns framtaget en etikett att sätta på dina produkter/ giva-aways/ presenter (se exempel nedan). Det blir ett sätt för oss att ta fram ett "Ydre-sortiment" utan att du som företag gör avkall på din egna marknadsföring utan lägger till vår gemensamma platssymboler.

Det finns framtaget en etikett att sätta på dina produkter/ giva-aways/ presenter (se exempel ovan). Det blir ett sätt för oss att ta fram ett "Ydre-sortiment" utan att du som företag gör avkall på din egna marknadsföring utan lägger till vår gemensamma platssymboler.

Senaste publiceringsdatum: 2021-08-17

Adress: Ydre kommun, Torget 4, 573 74 Ydre
Telefon: 0381-66 12 00
E-post: ydre.kommun@ydre.se

Organisationsnummer: 212000-0381
Faktureringsadress: Ydre kommun, Torget 4, 573 74 Ydre
Om webbplatsen