Hem

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

 

Exempel på hur du kan använda platssymbolen utan att ge avkall på den egna marknadsföringen


Nedan finns ett par exempel på hur du kan använda platssymbolen i din egen marknadsföring i kombination med din egen logotype/ marknadsföring.


Du kan låna roll-ups (finns på engelska och svenska) och beachflaggor (finns engelska och svenska) kostnadsfritt för att kombinera med ditt eget expo-material, för marknadsföra Ydre som geografisk plats vid olika event. Bokar gör du via Ydre kommuns växel på telefon 0381-66 12 00

Ydre kommun har tagit fram en skjorta som kommunanställda kan använda när man är ute och representerar kommunen. Skjortan har Ydre kommuns logotypen på framsidan för att marknadsför Ydre kommun som organisation och platssymbolen "Ydre-Östergötlands hemlighet" tillsammans med "Ydrebygdens externa budskap" på ryggen. Är ni intresserade av att ta fram liknande material för ert företag, organisation eller förening (med er egen logotype på bröstet)? Kontakta Ydre kommun så får ni tillgång till originalet. Kostnad för giveaway som exempelvis skjortor, T-shirts, tygkassar står man för själv. Det finns även lokal leverantörer som kan hjälpa er att ta fram original och givaways.

Det finns framtaget en etikett att sätta på dina produkter/ giva-aways/ presenter (se exempel nedan). Det blir ett sätt för oss att ta fram ett "Ydre-sortiment" utan att du som företag gör avkall på din egna marknadsföring utan lägger till vår gemensamma platssymboler.

Det finns framtaget en etikett att sätta på dina produkter/ giva-aways/ presenter (se exempel ovan). Det blir ett sätt för oss att ta fram ett "Ydre-sortiment" utan att du som företag gör avkall på din egna marknadsföring utan lägger till vår gemensamma platssymboler.

Lägg ut bilder och externt budskap i dina egna sociala-mediekanaler. Ovan ett exempel på inlägg på Ydre kommuns Facebook-sida.

Lägg ut bilder och externt budskap på dina social medier. Ovan är ett exempel från Ydre kommuns Instagram-konto. Det finns även en gemensam hashtag att använda: #ydreöstergötlandshemlighet

Senaste publiceringsdatum: 2021-08-17

Adress: Ydre kommun, Torget 4, 573 74 Ydre
Telefon: 0381-66 12 00
E-post: ydre.kommun@ydre.se

Organisationsnummer: 212000-0381
Faktureringsadress: Ydre kommun, Torget 4, 573 74 Ydre
Om webbplatsen